момчета здравейте.знае ли някой откъде мога да си поръчам ветробрани за156 спортвагон
Известие
Collapse
No announcement yet.
ветробрани
Collapse
X
-
Точно така по-добри от HECO на нашият пазар не се намират. На всички коли съм си закупил и монтирал такива. Когато си поръчваш си поръчвай пълен к-т предни и задни (ако има), че аз първият път си поръчах само предни и като реших да взема и задни се изръсих още толкова , а ако са комплект ти се връзват направо без пари. Взимал съм и на Паджерото и на Волвото и Е-класата, сега е ред и на 155 цата ,но за нея имат само предни.Имат и много хубави за шибидаха , на Паджерото имам и такъв.
Свилен Александров 0890/907560. Вече без Легендата - Alfa 155 TS / 1,7 BEST of THE BEST
Comment
-
Първоначално публикувано от salex75 Покажи съобщениеТочно така по-добри от HECO на нашият пазар не се намират. На всички коли съм си закупил и монтирал такива. Когато си поръчваш си поръчвай пълен к-т предни и задни (ако има), че аз първият път си поръчах само предни и като реших да взема и задни се изръсих още толкова , а ако са комплект ти се връзват направо без пари...156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Първоначално публикувано от hrsitow Покажи съобщениеНякой има ли снимка как изглежа монтираноAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Като влезеш в Горубляне от Цариградско подминаваш авто къщите и на правата отсечка от ляво има два магазина за аксесоари ,тасове и гърнета.В първия магазин ги продават.Можеш и да си ги поръчаш.Мойте преди 5 години си ги поръчах и струваха 40 лв.Сега може и на склад да ги имат.Все още съм с тях.Точно за такова време са като е топло и почне да вали и не искам да си пускам климатикаCUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
Comment